SMURF PAPA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 20 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Smurf Papa. Meer weten? Ontdek meer

9 jan 2024 om 8:02 Eten was er zeer snel en het was ook een vriendelijke bezorger. Echter hebben we de groentjes (waarvoor bijbetaald werd) bij de pita niet gekregen. Een pita met enkel vlees is niet te eten.. hierdoor hebben we meer dan 10euro in de vuilbak gegooid...
7 jan 2024 om 23:28 Eten was heel lekker en snel geleverd
6 jan 2024 om 8:44 Niet goed de burgers waren totaal niet goed gebakken!
2 jan 2024 om 9:24 Alles was heel lekker
23 dec 2023 om 22:21 Gratis fles cola gekregen. Mixed grill was mega lekker. Ook heel vriendelijke bezorger.
14 dec 2023 om 22:04 Huisbereide gerechten stond op hun bestelpagina om dan een huisgemaakte videe te bestellen en videe krijgt dat je in de winkel koopt en er dan 18 euro voor vragen!
14 dec 2023 om 13:43 alles oke. we kregen er zelfs een fles frisdrank bij omdat we 5 pizza's hadden besteld, da's tof
10 dec 2023 om 20:51 Het was schandalig! De sla was rot en het broodje was zo hard als steen!
9 dec 2023 om 21:42 Pizza was good Burger not me type But durum lams I got everything separately why? I don’t now
9 dec 2023 om 20:22 Beste mixed grill ever
4 dec 2023 om 8:36 1u50 wachten op zeer matige pizza
30 nov 2023 om 15:56 Verschillende gerechtjes besteld en waren allemaal goed en lekker.